patchwork 996552 1280

Patchwork er blevet moderne

 

Giv hjemmet et helt nyt og lækkert pift, med puder og tæpper i hjemmelavet patchwork. Det giver et lækkert kreativt look til hjemmet, og man kan lave det selv.

 

Patchwork er blevet moderne igen

Der er nok mange der husker patchwork som noget lidt gammeldags, som måske ens bedstemor gik meget op i. Til trods for det lidt smart klingende navn, så er patchwork det som mange ældre kvinder har lavet. Det er en specielt teknik man bruger til at sy forskellige lapper af stof sammen, til et stort stykke stof. Dette stof kan man så bruge til at sy noget af. Det er noget som er farvefuldt og måske lidt old school, men noget tyder på at det er på vej tilbage i stor stil.

 

Der er mange unge mennesker der er begyndt at bruge disse patchwork teknikker til at lave alt muligt. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bruge det til, og der er heller ingen grænser for hvor meget eller hvor lidt farve man vil lave det i. Man kan finde en masse smukke og nemme opskrifter på patchwork.

 

Store mønstre og mange farver er kommet tilbage

Det virker måske lidt 70’er eller 80’er agtigt at blande en masse farver, eller gå i tøj med store mønstre. Men det er på vej ”ind” igen, og det bliver mere og mere set med tøj og sko i flotte farver. Den sorte og grå periode er mere og mere på vej ud, og farver og mønstre er mere og mere på vej ind. Det er ikke kun tøj der er tale om når det kommer til farver og mønstre, også i de danske hjemme sniger der sig flere og flere farver ind, og det er pludselig blevet mere okay at blande farver. Indretningen er ikke længere så farve koordineret som den har været, og det er pludseligt blevet moderne med både møbler, puder og tæpper i forskellige farver.

 

Få flere farver ind i hjemmet

Hvis man gerne vil have lidt fere friske farver ind i sit hjem, men ikke har råd til at investere i helt nye møbler eller andet, så er patchwork en rigtig billig og god løsning. Med patchwork kan man lave flotte tæpper og puder, i al verdens farver, og så er det også meget billigt og let tilgængeligt for alle. Det eneste man skal bruge er en symaskine og en masse forskellige stofrester i forskellige farver. Man kan bruge sit gamle tøj, og klippe de i stykker, hvis det alligevel skal smides ud.