Hadsten kort

Hadsten er idyl med mange muligheder

Hvorfor bør man flytte til Hadsten med hele familien? Den gode beliggenhed tæt ved Århus med togforbindelse, samt at Favrskov Gymnasium ligger her gør det til et yderst interessant sted.

Dagens indlæg skal handle om, hvorfor man bør flytte til Hadsten, og alle de muligheder og fordele der er, ved at vælge denne by som ens fremtidige hjem. Dette gælder især hvis man er en børnefamilie, og gerne vil have at ens børn skal vokse op i trygge omgivelser med en god beliggenhed.

Hvorfor vælge Hadsten – hvad er så fantastisk?

Først og fremmest bør man se på de hårde facts, hvilket f.eks. vil sige beliggenhed og størrelse. Byen ligger i Midtjylland, i Favrskov Kommune, ca. 25 km fra Århus. Det er en mindre by med omkring 8000 indbyggere, men hvis man ønsker at ens børn skal vokse op med landsbyidyl, uden at det bliver alt for småt, så vil dette uden tvivl være den perfekte størrelse. Den ideelle beliggenhed tæt ved Århus, og med motorvej direkte hertil, gør det nemt at komme frem og tilbage i forbindelse med f.eks. arbejde. Hvis man ikke har bil betyder det ikke så meget, for der er gode tog- og busforbindelser, der hurtigt får én transporteret frem og tilbage. Det er også forholdsvist nemt at komme både til Randers, Silkeborg og Viborg herfra. Der er mange muligheder for at handle ind, med alle de nødvendige supermarkeder i byen, samt en hyggeligt centrum med forskellige butikker. Desuden er der masser af muligheder for at dyrke sport med diverse motionsforeninger, samt andre fritidsaktiviteter. I kulturhuset Sløjfen er der året rundt interessante arrangementer for alle.

Hadsten er en uddannelsesby

Noget der især er vigtigt for en børnefamilie er mulighederne for pasning og uddannelse, og her må man sige at Hadsten er et godt valg. Der er flere forskellige børnehaver, og intet mindre end 3 skoler: Hadsten skole, Hadbjerg skole og Bavnehøj skole. Desuden ligger Favrskov Gymnasium her, hvilket vil være af stor betydning når børnene bliver ældre, og de vil have stor glæde af at kunne cykle eller gå i gymnasiet hver dag, uden behovet for at bruge offentlige transportmidler.