young man swimming the butterfly in a competition G7QAAW5

Elektronisk Tidstagning: Når tiden er altafgørende

Der findes stort set ikke sportsgrene, der ikke på den ene eller den anden måde har behov for elektronisk tidtagning. En håndboldkamp skal vare i præcis 60 minutter, en dyst om hvem der kan løbe hurtigst, afgøres ved hjælp af et stopur og er man til ridebanespringning, så ved man, at også her er minutter og sekunder vigtige elementer, når fårene skal skilles fra bukkene og der skal findes en sejrherre.

Ting tager tid

Det er ikke kun på konkurrence-, stævne- og kampdage, at elektronisk tidtagning er et vigtigt element af sportslivet. Også i forbindelse med træningssessioner kan tiden være et vigtigt element. Kun ved hjælp af elektronisk tidtagning vil løberen vide, om den tid han satte i dag, var bedre end den kan kunne præstere at løbe i går. Og var det ikke for uret, så ville den ambitiøse svømmer aldrig vide, om træningen har givet pote, og om han eller hun dermed er blevet hurtigere til at flytte sig fra den ene bassinkant til den anden.

Alting tager tid. Det gælder også, når det handler om at blive rigtig dygtig til den sport, som man har valgt at dyrke. Og så er elektronisk tidtagning et vigtigt hjælpemiddel på vejen.

Elektronisk tidtagning til atletik

En af de sportsgrene der har allerstørst behov for et meget præcist system til elektronisk tidtagning er atletik. Sportsgrenen der både indeholder stangspring, længdespring og hurtigløb er fyldt med discipliner, der ofte bliver afgjort på et sekund eller mindre. Det kan være svært at se, hvilken deltager i hundredemeterløbet, der fik præcis den bedste tid og dermed løb sig til sejren. Og lige præcis her kommer elektronisk tidtagning ind i billedet. Det rette udstyr kan med et målfotos nøjagtighed kåre en vinder uden nogen former for hverken tvivl eller snyd.

God rådgivning giver det bedste udstyr

Er man atletikudøver og seriøs omkring sin sport, så er det udstyr der benyttes til tidtagning altså ikke et sted at gå på kompromis. Ledende eksperter indenfor elektronisk tidtagning sidder klar til at hjælpe de lokale klubber med at få indkøbt og opsat udstyr, der fungerer til både hverdagsbrug og konkurrence. I en sport hvor du selv og den tid du satte, da du løb i går, er din egen største konkurrent, så er det med at benytte pålideligt udstyr. Kontakt en rådgiver i dag og sørg for at give din atletikklub de optimale træningsforhold.