fod

Har du nedgroede negle?

Hos statsautoriserede fodterapeut Lene Gaardsdal får du en professionel behandling.  Hun vil gøre alt for at løse dine fod problemer på den bedst tænkelige måde

 

Book en tid hos Lene Gaardsdal hvis hvis du har problemer med fødderne. Hos hende er du sikret en meget god og professionel behandling, og hun kan hjælpe dig med stort set alle fodrelaterede problemer. Hun er statsautoriseret, hvilket betyder at hun er uddannet fodterapeut via en stats godkendt uddannelse. Det gør at hun har brugt længere tid på at læse på faget, og ved en masse ting om fødderne som andre eventuelt ikke ved. Du får en rigtig god behandling, og en meget professionel behandling. Samtidig med at du får ordnet dine fødder, er der også mulighed for at få en god snak. Lene Gaardsdal er god til at få samtalen til at virke naturligt, og der er en ro og en god stemning i hendes selvskab.

 

Nedgroede negle og meget mere

Du kan få behandling for mere end bare nedgroede negle. Hos en statsautoriseret fodterapeut kan du også få behandling for fod lidelser i forbindelse med diabetes og arvæv. Kun hos statsautoriserede finder man en behandling til dette, hvor man ved, at fodterapeuten har en stor viden indenfor feltet, og tilmed bestået eksamener indenfor området. Det fleste fod problemer kan du få hjælp til, det gælder bare om at finde den rigtige, nemlig én som has speciale indenfor lige netop dit problem. Hvis du har tendens til at få nedgroede negle, er det altid en meget god idé, at komme fast hos en fodterapeut. På denne måde kan man holde problemet nede, og leve et liv helt uden smerter i fødderne. Jo bedre du er til at holde det nede, jo mindre vil det forstyrre dig. Derudover vil det tage meget kortere tid at komme igennem hvis der skulle komme noget. Derudover skal det selvfølgelig også nævnes at det er dejligt af afstressende at få plejet fødderne en gang imellem.

Nedgroede negle kan have stor betydning for din livskvalitet

Det kan have negative konsekvenser at have ondt i fødderne. Det hæmmer dig hver gang du tager et skridt, og vi tager allesammen mange skridt i løbet af en dag. Det er ikke sjovt at have ondt i fødderne, og det kan gå ud over livskvaliteten. Mange er pinligt berørte over at have en fod lidelse, og får derfor ikke gjort noget ved det, i god nok tid. Dette gør livskvaliteten dårligere, og man lever meget længere end nødvendigt med ondt i fødderne. Hvis du begynder at få ondt i fødderne, så gå til en specialist og få dem til at hjælpe dig. Det er ofte nemt at afhjælpe, jo hurtigere man søger hjælp, jo nemmere er det at komme af med. Der er stor frihed i at kunne reje sig og gå helt uden smerter.